Resultats del concurs

Ja tenim seleccionats!

Moltes gràcies a tots aquells que heu participat en aquest concurs, hem rebut propostes molt diverses i interessants!

 

Modalitat Professionals:

Primer premi:

B271: JAVIER PEÑA GALIANO amb MARIA JOSÉ MARCOS TORRÓ i els col·laboradors HAKYEONG JEON i YEONGHWA CHOE

Segon premi: EX AEQUO:

A107: ADRIÀ PINAR MARCÓ amb JAN MECH

A806: POL VALLS ALONSO

Mencions honorífiques:

C254: ROSÓ CUSÓ RECASENS amb MAX CASAMOR VIDAL i l’assessorament tècnic de ‘DIJOUS OBERTS, TALLERS D’ARDUINO D’HANGAR’

C309: MARIA RIUS RUIZ amb ARNAU TIÑENA RAMOS i FERRAN TIÑENA GUIAMET

C583: ROSER GARRIGA PUJOL

 

Modalitat Estudiants:

Premi:

B301: TURA SANZ SANGLAS

 

La proposta guanyadora de la modalitat Professionals, B271 – LA LLUM DE LA NATIVITAT, és una instal·lació que consisteix en un objecte i una escenografia. El projecte és un “cronograma que mostra els capítols més representatius de la història del naixement de Jesús” a través de projeccions giratòries de llum i color.

El jurat ha seleccionat la proposta B271 valorant que parteix d’una base narrativa en relació al pessebre popular però li dóna una altra volta d’una manera original. També ha destacat la sofisticació de l’objecte en sí mateix, la seva capacitat de ser transportat i guardat, així com la màgia que crea mitjançant llums i moviment, una màgia que es relaciona amb el Nadal.

AP_B271_imatge1

La proposta guanyadora de la modalitat Estudiants, B301 – NIT DE JOIA, LA BRÚIXOLA DELS REIS, és un objecte que representa el cel estrellat, prenent la forma d’una brúixola, que l’espectador pot manipular; “l’espectador ha de sacsejar la brúixola i les estrelles dibuixaran un cel atzarós”.

El jurat ha seleccionat la proposta B301 valorant el concepte en relació a la nit de Nadal i l’estrella que guia els tres reis del pessebre popular. També ha destacat la senzillesa i claredat de l’objecte, així com l’efecte visual del contingut de l’objecte.

AP_B301_imatge1

Podeu veure l’Acta del Jurat aquí.

Recordeu que podreu veure totes les obres seleccionades a l’exposició que tindrà lloc el Nadal del 2014 al Col·legi d’Arquitectes de Barcelona.

Us anirem informant!